Εκπαιδευτικός όμιλος eFUTURE

Ο εκπαιδευτικός όμιλος eFUTURE ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την παροχή πρωτοποριακής, εξειδικευμένης εκπαίδευσης νέων τεχνολογιών σε εταιρείες και ιδιώτες. Για χρόνια αποτελούσε μέρους της διεθνούς αλυσίδας TECHNOkids TECHNOPLUS με το κέντρο του Παλαιού Φαλήρου να αποτελεί για καιρό το πιλοτικό κέντρο της αλυσίδας.

Ο όμιλος eFUTURE ασπάστηκε από την πρώτη στιγμή την πιστοποιημένη εκπαίδευση. Ενσωμάτωσε στο πρόγραμμα μαθημάτων την επίσημη ύλη των πιστοποιήσεων Microsoft Office Specialist, IC3 και ECDL πολύ πριν αυτές οι πιστοποιήσεις καταστούν υποχρεωτικό προσόν για εργασία στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Σήμερα τα κέντρα eFUTURE είναι εξεταστικα κέντρα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΟΕΕΚ. Στους χώρους τους πραγματοποιούνται εξετάσεις των περισσότερων φορέων πιστοποίησης της ελληνικής αγοράς (Microsoft, ECDL, iSkills, ACTA, Infotest κ.α.) αποτελώντας στρατηγικό συνεργάτη αρκετών εξ’ αυτών. Συνεργάζεται με τους γνωστότερους φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως, όπως η Microsoft, η Adobe, η Autodesk, η ECDL, η Castle και άλλους. Παράλληλα, αποτελεί το μοναδικό Beta Testing Center της Microsoft στην Ελλάδα και ένα από τα 5 σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα παιδικά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου eFUTURE περιλαμβάνουν μαθήματα 3d Printing, ρομποτικής, προγραμματισμού, πληροφορικής, webdesign. Τα προγράμματα απευθύνονται σε ηλικίες που ξεκινούν από την προσχολική και φτάνουν έως την ενηλικίωση. Οι μαθητές συμμετέχουν σε διαγωνισμούς κατακτώντας σημαντικά βραβεία ενώ, όπου υπάρχει δυνατότητα, συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης από αναγνωρισμένους φορείς. Έτσι μαθαίνουν διασκεδάζοντας ενώ ταυτόχρονα αποκτούν αποδεικτικά των γνώσεων τους και το κυριότερο, σημαντικότατα εφόδια για το μέλλον τους.

Τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του ομίλου εμπιστεύονται πλήθος εταιρειών και οργανισμών του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων αλλά και ιδιωτών κάθε ηλικίας. Το σύνολο των εκπαιδευομένων ξεπερνά κατά πολύ τους 20.000.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος eFUTURE διαθέτει ακαδημαϊκό τμήμα αποτελούμενο από καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, εξειδικευμένους επαγγελματίες του κάθε τομέα αλλά και παιδοψυχολόγους. Το τμήμα ελληνοποιεί, προσαρμόζει και δημιουργεί πρότυπο εκπαιδευτικό υλικό για τα πιο σύγχρονα σεμινάρια εκπαιδευτικά προγράμματα της ελληνικής αγοράς.

Σήμερα ο εκπαιδευτικός όμιλος eFUTURE αριθμεί 2 εκπαιδευτικά κέντρα σε Π. Φάληρο, και Πέραμα.

Διακρίσεις

 • 2009 -2017 Πρώτες θέσεις στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft.
 • 2015 Πρώτη θέση στο Διαγωνισμό Cisco
 • 2016: Πρόκριση στον τελικό διαγωνισμό Wro Hellas και κατάκτηση 15ης θέσης από τους 100 συμμετέχοντες στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό με θέμα «Τα μέσα μαζικής μεταφοράς του μέλλοντος».
 •  2017: Διαγωνισμός Wro Ηellas : Κατάκτηση 7ης θέσης από τις 100 πανελλήνια.
 • 2018: Πρωτοπόροι στο αντικείμενο μας  φέρνουμε στην Αττική Διοργάνωση για πρώτη  χρονιά στην  Αττική Διαγωνισμού First Lego League με θέμα Υδροδυναμική-επίλυση θεμάτων σχετικά με το νερό.
 • Οι ομάδες μας εξηγούν τις καινοτόμες ιδέες τους στην εκπομπή του Epsilon Tv  στο «Ξυπνάμε μαζί». 
 • https://www.youtube.com/watch?v=EkeAaMLIolQ&ab_channel=eFUTURETechnology
 • 2018: Διαγωνισμός Wro hellas: Κατάκτηση 5ης θέσης από τις 100 πανελλήνια
 • 2019: Τα e FUTURE γίνονται διοργανωτές του διαγωνισμού First Lego League με θέμα το Διάστημα-“INTO ORBIT” 
 • 2019: Διαγωνισμός Wro Hellas: Κατάκτηση 3ης θέσης από τις 100 πανελλήνια
 • 2020: Τοπικός διαγωνισμός στο εκπαιδευτικό μας κέντρο e FUTURE Π. Φαλήρου και eFUTURE Πέραμα με θέμα  «η Πόλη μας»